Noniin, siis tämä on aivan upo-uusi blogi, ja tämä aivan uusin kerta, kun kirjoitan.

Oletteko muuten koskaan tulleet ajatelleeksi aivan omia ajatuksiasi? Eikö sitä yleensä mietitä, että mitä toinen itsestään ajattelee? No jaa, ei kai sillä mitään valiä itseasiassa edes ole.

Laivallekkin pitäisi taas vaihteeksi päästä, mutta kun tuo koira on tulossa, niin tuskin pääsee käymään missään. Harmittaa niin pirusti, koska olin oikeastaan viimeksi laivalla joskus maaliskuussa. Kesällä piti mennä, mutta ei sitten mentykkään. iskä kyllä jo vähän lupaiöli, että käydään syyslomalla jossain, mutat näinköhän, koska syyslomakin on jo siinä kolemn viikon päästä. matka olisi siis pitänyt jo varata aaaaikoja sitten, paitsi jos sattuisi hyvällä lykyllä löydettyä jotain niitä "punaisia lähtöjä" niin kuin esim. Viking Linella on. Kai niitä Tallinkilla ja Siljallakin on? Eiköhän, uskoisin ainakin.

Hoohhooh, ompa tylsää.. Tänän pitäisi lähteä vkl isän luokse, mutta eipäs paljoa vaivaa, ei sen puoleen.


Nyt on jo syksy pitkällä, ajattelin tuossa viikko takaperin mennä kuvaamaan pihallamme majailevaa puuta, mutta nyt siinä on enää todella vähän lehtiä (ja tuuli repii kokoajan lisää irti), joten ei ole enää kovin kaunis puu kuvattavaksi. Pitää siis etsiä lisää kohteita.

Jeps, aivan ihanaa, viemme minulle pyörän isän luokse, niin pääsen kurauttamaan kylälle, eikä tarvitse aina sitä kahta ja puolta kilsaa kävellä, on se sen verran tylsää ilman mp3:a. Tuokin pitäisi hankkia,mutta eihän meillä vain yksinkertaisesti riitä rahat risteilyyn, koiraaan ja mp kolmoseen. Hiton hitto. Kaipa se olisi vaan itse pakko ryhdistäytyä ja akaa itse kerätä rahaa, eihän nuo vanhemmat aina voi kaikkea ostaa. Mutta mp3:sen pitää odottaa kesään, sillä saan kesällä tukun rahaa koiraan. :P Tämä ei todellakaan ole mikään karkkilakko-juttu, niinkuin useammilla lapsillä. Tarkoitan siis sitä, että en saa rahaa siitä, että olisin melekin vuoden ilman karkkia. Ei ei, en ole samanlainen kuin eräs ystäväni (ok, puolustan häntä sanomalla, että isänsä on fazerilla töisää...).

Ahhaahhaa.. Hmmh, keksiessäni nimeä tähän blogiin, satuin juuri kuuntelemaan The Pussycat dollsin Beep!- biisiä, ja ajattelin, ettei olisi pahitteeksi laittaa juuri tuo sivujen nimeksi, sillä se myös kuvaa aika hyvin tätä blogia.  Ei huolta, en ala kiroilemaan, mutta siis noin havainnollisesti. Ja p*askat.

Eilen eräs hyvä ystäväni kertoi vitsin, ja myönnän, että nauran sille hiukan vielläkin;

Koulu oli järjestänyt vanhempainillaan, ja Pikku-Kallen isäkin oli tullut paikalle.
"Pikku-Kalle on jäänyt kiinni kiroilusta, polttamisesta ja alkoholien juomisesta. Ei kai hän vain ole saanut vaikutteilta teiltä" opettaja kysyi.
"Ei, en minä kiroile, polta tai juo." Pikku-Kalen isä vastasi. Opettaja nyökkäsi, ja pian Piku-Kallen isä alkoi kaivella hermostuneesti taskujaan.
"No voi perkele, taisi ne tupakat jäädä sinne Alkon tiskille!"

xD xD x) Hahaha! Tuolle nauroin, ja nytkin nauran!

Mutta voi voi, nyt on pakko alkaa purkautua pois täältä, että jää aikaa muuhunkin. Pitää nimittäin selvittää noita ilmaisten kuvankäsittelyohjelmien "salaisuuksia"...